Telefon

900 72 555

E-post

post@skinclinicmolde.no

Myrabakken 2, Molde

Mandag-Fredag 10-16 Onsdager 10-20

Hva gjør restylane?

Man kan bruke Restylane for å gjenopprette tapt volum, forbedre ansiktets form og definisjon, korrigere asymmetrier og tilføre glød og fukt.

Hvilke områder kan behandles?

I teorien kan alle områder behandles med Restylane, men det mest vanlige er å behandle ansikt, hals, bryst og hender. De vanligste behandlingene gjøres på lepper, i området rundt munnen, i “sure munnviker”, i kinn, hake og under øyne.

Er behandlingen smertefull?

De fleste opplever minimal smerte ved behandling med Restylane. Man kan påføre en topikal bedøvelse før behandling om ønskelig. I restylanesprøyten er det også implementert bedøvelse slik at behandlingen skal foregå så smertefritt som mulig

Hva koster en behandling?

Snakk med din Restylanebehandler for å få en skreddersydd behandlingsplan for deg og din hud. Pris varierer i forhold til hvor du ønsker å få behandling og hvor mange behandlinger du behøver.

Hvor lenge varer resultatet?

Restylane er ikke-permanent, injeserbart produkt, og derfor blir effekten av behandlingen gradvis mindre over tid. Oppfølgingsbehandlinger anbefales for å bevare effekten. Resultatet kan variere avhengig av behandlingsområdet. Ved gjentakende oppfølgende behandling vil resultatet vare i flere år.

Kilder: Galderma

Anbefalte artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *