Telefon

900 72 555

E-post

post@skinclinicmolde.no

Myrabakken 2, Molde

Mandag-Fredag 10-16 Onsdager 10-20

Har du en tatovering du gjerne vil fjerne? Skin Clinic Molde tilbyr nå tatoveringsfjerning med Harmony XL Pro laser!
Alma Harmony XL Pro Laser er en Q-switch Nd yag med 1064nm laserode som fjerner sorte, mørke blå, røde og grønne farger.

Hvordan virker laseren?

Laseren gjør at blekkpartiklene blir knust i mikroskopiske partikler, slik at kroppen selv kan absorbere og skille ut tatoveringsblekket. Kroppen klarer ikke å absorbere blekkpartiklene med en gang, så dette vil skje over en 2-3 ukers periode etter behandlingen. Harmony XL Pro er en trygg og skånsom laser. Det kan likevel forekomme bivirkninger. Dette kan være hevelse, kløe, forbigående misfarging av huden, sårdannelse og blemmer. Det er veldig viktig at man unngår sol på det området man ønsker å behandle i 6 uker før og 6 uker etter behandling.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Man må være klar over at det å fjerne tatovering tar tid, og det er ikke alltid hele tatoveringen forsvinner. I utgangspunktet kan det være vanskelig å beregne eksakt hvor mange behandlinger man trenger. Dette er avhengig av hvilke farger og hvor dypt tatoveringsblekket sitter. En må regne med 4-10 behandlinger for å fjerne en tatovering.

Ønsker du hjelp med å tilpasse riktig behandling? Da kan en av våre ansatte hjelpe deg! Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag.