Telefon

900 72 555

E-post

post@skinclinicmolde.no

Myrabakken 2, Molde

Mandag-Fredag 10-16 Onsdager 10-20

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring. Ulike ingredienser er satt sammen for spesifikt behandle din hudtilstand!

Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, mineraler og antioksidanter.

Brukes for å behandle tørr, slapp og uelastisk hud. Rynker, grov, ujevn hudtone, pigmenteringer og akne.

Mesoterapi brukes også for å motvirke hårtap!

Vi tilbyr ulike Mesoterapi cocktalis:

TIGF– fornygende mesoterapi løsning som bidrar til å stimulerer vekstfaktorer, tilfører næring til cellene og øker kollegan syntese.

Matrix– bidrar til å stimulere metabolisme, revitalisere huden, reduserer fine linjer og rynker.

Restructurer– kraftfull antioksidant og lysende løsning som bidrar til å nøytralisere frie radikaler, motvirker oksidering, forbedrer synlig tegn til aldring og jevner ut pigmentering. Perfekt behandling på sommeren!

Xeroskin- ID– tilfører mye fuktighet til huden.

Akne-id- mesoterapi for akne som bidrar til å regulere talgproduksjonen, reduserer tilstoppende porer og inflammasjon.

DNA Pept-HA-dermal rekonstruksjon for å styrke bindevev bidrar til helingsprosesser, reparerer celle DNA, styrker huden.

Redness- id– mesoterapi for rosacea. Kraftige anti-inflammatoriske egenskaper. Den reparerer og styrker de ulike lag i hudbarrieren.

Firming- kraftfull kombinasjon av aktive ingredienser som styrker elastiske fibre og bekjemper slapp hud. Styrker elastisitet, beskytter cellemembran mot frie radikaler og strammer opp huden.

Hair Vital- behandling for kvinnelig alopecia (hårtap). Nærer og stimulerer hårsekken, styrker håret, forebygger hårtap, fremmer tilvekst av nytt hår.

Hair Lose Control- behandling for mannslig alopecia (hårtap). Bidrar til å utvide blodårer omkring hårsekken, fremmer tilstrømming av næringsstoffer til hårroten, styrker hårfeste og hårvekst, normalisere vekstsyklusene.