Telefon

900 72 555

E-post

post@skinclinicmolde.no

Myrabakken 2, Molde

Mandag-Fredag 10-16 Onsdager 10-20

Kjemisk peeling er en anerkjent kosmetisk medisinsk behandling hvor en kjemisk løsning påføres huden og tillates å trekke dypt ned i hudlagene.

I løpet av 1-14 dager, avhengig av hvor dyp peelingen er gjort, flasser den gamle huden av, og en ny frisk hud med forbedret utseende kommer frem.

Ved denne behandlingen skaper man en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud.

Dette er en effektiv behandling for reparering av ulike uønskede hudtilstander som for eks. akne, tilstoppet hud, aldrende hud, dehydrert hud og pigmentert hud.

Vi tilbyr ulike kjemiske peelinger

Lightning Peel synergisk effekt på moderate tegn til aldring, fine linjer og hyperpigmentering. Kan med fordel anvendes for de med inflammatorisk akne.

Mandelage behandler moderat hudaldring, mild inflammatorisk akne og overfladisk pigmentering.

Pigment Peel kjemisk peel krem fra MeLine spesielt utviklet for behandling av hyperpigmentering.

Redness Peel Mild kjemisk peeling for sensitiv hud med ansiktsrødhet. Kombinasjonen av aktive ingredienser i nøyaktige konsentrasjoner bidrar til å gjenopprette normal barriere funksjon, redusere inflammasjon, samt fremme glød og utstråling.

Glyco-Age regulerer hornlaget og forbedrer hudens tekstur og utseende.

Skin Recovery intensiv løsning for fet hud og hud med akne tilstander. Kan med fordel anvendes mot komedoner, fet hud og røde strekkmerker.

Ultimate Eye Corrector forbedrer synlig tegn til photoaldring omkring øyeområdet. Forbedrer fine linjer og ujevn pigmentering.

MCA 35 kraftfull biorevitaliserende behandling som forbedrer glød, tekstur og fasthet. Reduserer synlig tegn til photoaldring.

Ønsker du hjelp med å tilpasse riktig behandling? Da kan en av våre ansatte hjelpe deg! Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag.