Telefon

900 72 555

E-post

post@skinclinicmolde.no

Myrabakken 2, Molde

Mandag-Fredag 10-16 Onsdager 10-20

ClearLift Pixel Q Switched laser er kjent som “The Laser Facelift” og “The Lunch Time Facelift” i USA. ClearLift er en effektiv og moderne laser som kan gi deg en nærmest smertefri hudforbedring uten nedetid. Behandlingen virker oppstrammende og reduserer aldringstegn og solskader.


Hvordan virker Clearlift?

Det benyttes en NDYag 1064nm Q-Switched laser teknologi som gir deg raske og komfortable behandlinger. Laseren sender korte, kraftige impulser av lys dypt i huden. På denne måten stimuleres kollagenproduksjonen, noe som gir huden økt spenst og elastisitet. Samtidig reduseres pigmentforandringer og huden får et pent løft, helt uten at du får skader på det øverste hudlaget.

Hvem kan få behandling?

Behandlingen er egnet for alle aldre og de fleste hudtyper med moderate tegn på aldring og eller solskader. De fleste med modera aldring er i aldersgruppen 40-65. Clearlift passer for de som ønsker å få strammet opp huden uten å legge seg under kniven. Alle aldre, hudtyper og hudfarger kan få behandling med ClearLift, til og med yngre kvinner og menn som ønsker å forebygge aldringstegn.

Hva kan behandles med ClearLift?

Områder som kan behabndles med ClearLift er ansikt, hals, bryst og hender.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Vi anbefaler å utføre 4-6 behandlinger med ca. 2-4 ukers mellomrom for å oppå maksimal effekt. Du vil som oftest se resultater etter kun 2 behandlinger. Maksimal effekt ser man 6 måneder etter endt behandling.

Ønsker du hjelp med å tilpasse riktig behandling? Da kan en av våre ansatte hjelpe deg! Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag.